Livet i leilighet

Det jævla felleshølet, kalt kjøkken!

12. april 2005 · 10 Kommentar

Her jeg bor, på Anker i Oslo, er vi seks leiligheter som deler et felleskjøkken med roterende ukesliste for ansvar for renhold av kjøkkenet. Jeg har allerede fått en regning på 250 kroner, som mange av dere allerede har fått med dere, en regning jeg selvsagt har klaget på, i går. De lovet å ringe meg etter å ha snakket med personen ansvarlig for inspeksjonen… Jeg har enda ikke hørt noe, og går og hører med dem igjen i morgen om jeg fortsatt ikke har hørt noe.

I dag, igjen, fikk jeg advarsel hengende på døra. Var vel egentlig ingen overraskelse. Men tingen var at jeg var inneom kjøkkenet i dag tidlig, før inspeksjonen, for å se hvordan det så ut. Det så ikke så gæernt ut, en og annen papirbit på gulvet og bittelitt mais eller noe i vasken. Hva faen liksom? Skal de sende regning for DET?!

Jeg burde vel egentlig hatt mindre husleie, fordi jeg ikke bruker kjøkkenet. Rett og slett fordi jeg hater felleshøl! Det ser ikke noe pent ut, samme hvor mye man vasker der. Ovnen er en stor fettklump! Og naboene mine lager pissmat, lukter helt for jævlig. Det lukter helt ut til heisen, liksom 100 meter unna kjøkkenet! Jeg må lukke døra mellom rommet ved inngangen min og inn til det rommet jeg til vanlig sitter, fordi den vonde lukta trekker inn gjennom døra, som går ut til gangen. Slik er det hver eneste dag.

Kan noen vær så snill å begynne på NITH, så kan vi finne oss en større leilighet et annet sted? Please! Jeg klarer ikke dette lenger!