Ferier

Med båt på Kommersøya, trolig den siste sommerdagen.

28. august 2005 · 1 Kommentar

I dag, lørdag 28. august, kom onkel med båten sin og hentet meg og faren min i 14-tida, og så dro vi til Kommersøya. Det ble mellom moderate til store mengder alkoholinntak, gjennom hvitvin. Vin og båt på KommersøyaSola skinte, og den lille vinden som traff oss over Kommersøya var preget av varm luft. Rett og slett digg å sitte oppe på broa ;) . Fikk endelig slappet ordentlig av, på denne fine dagen. Dette var trolig den siste sommerdagen i år, og kanskje den siste båtturen for denne sesongen. Fetteren min stikker visst fram hodet bak meg der gitt, hehe.

Jeg hadde egentlig planer om å dra til Holmestrand denne kvelden for å titte på Postgirobygget. Jeg hadde egentlig fått med meg onkelen min og faren min på dette, men ut over kvelden så var de så slitne at de ikke orket. Jeg kjente ingen andre som skulle, så da gadd jeg ikke alene. Kvelden ble egentlig brukt til å spille kort og se noen sanger fra konsert-dvden til AC/DC – Stiff Upper Lip. Natten er fortsatt ung, men jeg har nå kommet tilbake på hytta, og sier at nok er nok.