Skole · Tv, Film og Musikk · Venner

Lite søvn i helga

3. oktober 2005 · Ingen Kommentarer

Første helgen i den såkalte “Høstferien” ga meg nye ferdigheter innen C-programmering. Jeg programmerte litt, med hjelp av Morten, litt sockets og I/O mot fil. Mens de fleste har høstferie nå, så går jeg på en slik skole, også kalt høyskole, som ikke praktiserer høstferie, og heller ikke vinterferie. I steden pleier vi å få et heftig prosjekt eller noe slengt i trynet den uka, med unntak av denne uka, som er helt normal. Vi hadde riktignok paper-skriving i forrige uke da, hehe.

Ble lite drekking på meg denne helga, med hele én øl, natt til søndag. Søstra til Morten hadde nachspiel natt til søndag, mens jeg var på LAN hos Morten, så vi endte med å sitte nede og prate med fulle folk utover natta, hehe. Jeg hadde planer om å se to filmer den natta jeg, men neida, det endte med at vi så tre halve filmer, fordi noen absolutt ville høre på musikk framfor å se på film, og skrudde av filmene da vi hadde kommet halvveis ut i dem. Det resulterte i at jeg satt våken hele natta sammen med noen til. Prata også med en som hadde veldig mye å si… kan vel nesten si at vi alle for det meste satt og hørte på han, hehe. Utrolig hvor mye energi det var i den gutten, hehe. Resten av folka stakk hjem da klokka nærma seg halv ett… utpå dagen på søndagen altså. Det gjorde jeg også.

Da jeg kom hjem så satte jeg meg ned i stua og så resten av “Meet Joe Black”, som var en av filmene vi så halvparten av den natta, mens jeg slukte i meg en grandis. Fant faktisk ut at jeg hadde sett den filmen en gang før, men ikke før jeg hadde sett en halvtime av filmen… faktisk! Grei å se den igjen, huska ikke stort fra forrige gang, og det var egentlig en veldig bra film. Så rydda jeg litt, hehe, ja, faktisk, på rommet mitt. Det var ikke stort, men jeg fikk ihvertfall plass til min gamle laptop på et bord på rommet mitt. Deretter så jeg “Uno”, hvor mesteparten av filmen faktisk er filma bare et par hundre meter ned i gata for hvor jeg har leiligheten min i Oslo! Han cp-duden er artig, hehe, “Jeg vil ha tooo iiisss”.

Jeg la meg kl 20 på søndagen, etter å ha vært våken i 31:30 timer! Jeg sov godt i natt, med andre ord ;)