Fester · Skole

Sjuk og (nesten) alt er bare jævlig…

2. november 2005 · Ingen Kommentarer

Lenge siden forrige posting nå. Det har egentlig skjedd litt av hvert den siste tida, som mine nærmeste venner kjenner til, hehe. Men men, nå har jeg vært sjuk og skikkelig sår i halsen hver dag i to og en halv uke. Det er absolutt ikke noe gøy skal jeg fortelle dere. Sover ikke noe godt heller. Våkner opp med sår hals, og det gjør vondt å svelge. Det hjelper kanskje ikke så veldig mye å dra på grisefylla heller når man er sjuk… men så smart er jeg ikke til å la være. Skal nok ikke se helt bort i fra at det blir litt småfyll til helga også, hehe.

Forresten, så var jeg på studentcruise for et par uker siden. Det var rett og slett moro! Nesten konstant full i omtrent halvannet døgn. Utrolig billig Gin på båten, *kose på Gin-flaskene*. Fikk prata med en del folk, og ble kjent med noen nye. Etter cruiset havnet jeg på vorspiel og party i Oslo, og holdt det gående til langt på natt. Jeg var fortsatt full i forelesninga dagen etter :P .

Har også tre innleveringer på skolen å se frem til. Første er allerede til mandagen, en innlevering om undersøkelsesmetoder. Har kommet et stykke, men har fortsatt en del igjen. Litt småkjedelig stoff, spesielt når jeg er så slapp og trøtt som jeg er nå for tida. Videre har jeg innlevering innen fredag neste uke, en rapport om nettverksdrift. Det er egentlig ganske interessant, men av en eller annen grunn er jeg litt smålei av å skrive rapporter. Kanskje fordi vi har skrevet fem rapporter i det faget før i år, og ingen når helt til topps på karakterskalaen. Til slutt har vi en stor oppgave som teller nesten hele karakteren i markedsføringsfaget. Den har jeg til gode å starte på… Travelt på skolen for tida med andre ord.