Fester

Ungdomslaget på Gaustablikk 2005

7. februar 2005 · Ingen Kommentarer

På med klærne og opp i bakken for nå skal det brekkes bein… eller… bare sløve’n på soffaen inne foran TVen :P

Fredag 4. februar 2005 var ungdomslaget med Anders, min fetter, i spissen klare for skitur til Gaustablikk, like ved Rjukan. Vi hadde leid noen leiligheter som lå i nærheten av hotellet. Vi kom jo opp til slutt da, etter at Helene hadde tatt noen omveier her og der på turen oppover, jaja, det kan jo ikke være bare fryd å gammen å følge enkle kjøreinstruksjoner :P . Vi var vel omtrent 21 stykker som var i følge på denne turen, om jeg ikke er helt på jordet nå, som kjørte oppover med personbiler.

Fredagen gikk jo forsåvidt greit, mange av oss samla oss inn på jenterommet for å se på Idol, deriblant meg, som satt der og håpet på at neste person skulle drite seg skikkelig ut, men det var skuffende. Tror jeg kanskje har en litt skjeiv oppfattelse om hva Idol dreier seg om…

Jeg var en av de som kjørte oppover, så jeg starta litt seint på flaska, men kom meg raskt tilbake og i form ja, og gikk etterhvert over fra øl til vodka, ah, ja… Jeg husker litt svakt, så om noen har kommentarer å komme med så hver så snill, rett meg, og forresten, jeg vil gjerne ha masse bilder, så legger jeg dem opp på sida mi.

Senere ut på kvelden stakk noen av oss bort på hotellet for å sjekke ut dette kule bandet som spilte der i helgen. Det var da litt skuffende vil jeg mene, et polsk band som ikke hadde sans for musikk, ikke engang når de selv ikke spilte, da satte de nemlig på en ***** kassett, sikkert med dems egne låter!

Men, jeg fikk en dans da, med Eva, om det kan kalles en dans da, det var vel ikke stort mer enn 30 sekunder eller noe før det hele endte med en gruppedans med meg, Eva, Finn, Tore og Stian (eller noe i den duren). Men gjett hvem vi møtte på? Jo, Christian Kleven fra Sande, en fyr jeg gikk i parallellklassen til på ungdomsskolen, og som jeg har spilt fotball med. Vi ble med opp på en sportsbar halvannen kilometer opp i gata, og jeg synes _noen_ burde fortalt meg at det var såpass langt. Dere skjønner det at det er bittelittegranne kaldt å gå 3 kilometer i den forbanna kulden i tynn dressbukse og skjorte! Hehe… tragisk latter, for nå sitter jeg her med sår hals og og hoster og greier.

Noe klokere ble jeg ikke dagen etter, kan ha noe med mine 4-5 timers søvn den natta, men da satt jeg ute på verandaen i t-skjorte og prata med jentene som måtte ta en røykepause i ny og ne.

Mens det var ut i alpintanlegget og på tryne nedover bakkene for noen, spesielt for Anders som endte opp med blått øye og Willhelm som stod på ski for en av sine første ganger, så sløva jeg den litt på sofaen inne hos jentene i noen timer og så og hørte litt på TVen. Vel, vi starta ihvertfall ganske tidlig å drikke på lørdagen, ble vel halv tolv på morran for min del, men Helle ihvertfall starta visst rundt ni-ti-tida… Noe som minner meg på hvordan jeg ble vekket den morgenen. Det banka litt på døra, en god del ganger også faktisk. Jeg trodde det var Tore, som ikke fikk lov til å dele dobbeltsenga med meg, men ble flytta over på soffaen inn til jentene, men neida, det var Helle som kom brasende inn når jeg lukket opp døra og maser om at vi må stå opp alle sammen. :S

Jeg skulle bade, ja, det var jeg fast bestemt på, men neida, da alle andre ville bade så gadd jeg ikke, istedenfor begynte vi å spille tangera, var vel i fem-seks-tida tenker jeg. Skal si at Vodka-flaska mi gikk fort tom og jeg ble fort full.. uh, ja, hehe, men Helle og Stine var greie nok til å gi meg noen øl etterhvert, tusen takk.

Kvelden var fortsatt ung da første turen til legevakta måtte skje… tangera er jaggu meg et farlig spill :P hehe, Stian ble tvunget til å løpe i bokseren ute i snøen, for andre gang, hehe, men så langt kom han ikke nei, han tryna ut av verandadøra og traff en knust ølflaske (hvorfor den knuste flaska fortsatt lå der er usikkert, hehe). Han kutta seg på hånda si og måtte sy, men det gikk heldigvis bra til slutt da. Vi var jo ikke kommet halvveis opp til leiligheten fra legevakta engang, før neste person måtte sendes på legevakta. Stakkars Ida hadde vondt i ryggen, måtte ha hjelp til å reise seg opp og greier. Tror hun ble litt space’a ut på kvelden, etter at hun fikk en god del smertestillende av legen. Hørtes ut på henne dagen etter at det hadde vært en litt morsom/interessant følelse, hehe. Håper du er blitt bedre i ryggen nå da.

Det ble en liten tur på hotellet for meg den kvelden også, men det var jo enda mindre kult enn fredagskvelden. Jeg prøvde å få Helle med på hotellet, men hun lot seg ikke overtale, ikke av noen. Eva som hadde lovet meg et par danser ble ikke med bort hun heller, og Stine gadd ikke danse med meg en gang.

Det skjedde noe skummelt noe da jeg stod i baren og bestilte meg en drink. Det var en helt fremmed fyr som kom snikende bak meg og LØFTA meg! Nei fysj!

Men men, det var alt i alt en veldig bra tur.