Fester

Allsidig helg på meg.

18. april 2005 · Ingen Kommentarer

Denne helgen var svært så allsidig for min del. På fredag kjørte jeg en haug fulle russejenter til Svelvik, på russedåp. Det var jo interessant nok det, hehe, joda, hadde det fint jeg da, selv om jeg kanskje hadde litt mer lyst til å feste selv den kvelden.

Så kom lørdagen da, og etter timer med slit ute med å spa vekk bark, ugg, så dro jeg til Morten på lan. Jeg er litt stolt nå da, klarte å sette opp mitt første botnet på irc, hihi. Har egentlig ikke hatt behov for det før, men jeg gikk lei av at botene mine ikke ble enige om jeg skulle opes eller deopes.

Litt ut på natta dro jeg bort til Eirik, hvor det var en liten filmkveld, som egentlig artet seg til en “liten” fyllefest, hehe. Det var en veldig hyggelig natt. Digg med grandis kl 5 på natta, nam nam. Ta også en titt på whinerz.com for en dypere historie av helgen.