Fester

Fyllehelg til de grader, hehe

24. april 2005 · 2 Kommentar

Jeg kom hjem til Sande på torsdagen, og tok det litt rolig den kvelden, med hamburgere hos bestemor på dagen, og Otto Jespersen i Rikets Røst på kvelden.

På fredag var det tur til polet, for å kjøpe sterkere saker for noen gode venner. Ble bra med kjøring den dagen ihvertfall, først til Skafjell så til Drammen, ut til Bjerkøya og tilbake til Sande, hehe. Forresten, å finne parkeringsplass i Drammen er no fordømt herk… hehe.

Som dere alle sikkert vet, så er jeg en stor Star Wars fan, og gidder alt og alle som har med Star Wars å gjøre. Denne uka kom det en mye omtalt Star Wars fan-movie, en film som faktisk George Lucas har vist interesse for og godkjent filmen for bruk av registrerte trademarks. Jeg satte av tid til å se denne filmen på fredag, og jeg var meget positivt overrasket. Bra effekter, en bra historie, men kanskje litt hastverk i enkelte scener, men alt i ett, utrolig bra!

På kvelden dro jeg til Eirik. Det var ikke så mange der, kun Eirik og Thomas, men det var tidlig på kvelden selvsagt. Utover kvelden kom 12-13 folk til eller noe. Ble bra fest ja, synes litt synd på Eirik som måtte rydde leiligheten sin dagen etter. Jeg ble godfull utover kvelden, kanskje litt drita egentlig, hehe. Jeg hadde det ihvertfall hyggelig der.

På lørdagen vekket Helle meg halv tolv, urk, alt for tidlig. Hu ringte meg for å spørre om jeg skulle bli med opp på Skogvang for å forberede til kvelden. Jaja, jeg hadde jo lovet å komme dit kl 12 dersom jeg var våken, så jeg kom dit halv ett, hehe. Ingen Helle å se, hihi. Jeg måtte faktisk hente Helle, Stine og Annika.