Tv, Film og Musikk · Ukategorisert

Tidlig tilbake i Sande denne uka

26. april 2005 · 2 Kommentar

Nå er det tirsdag, og jeg er i Sande, hehe. Ikke ofte jeg er i Sande på en tirsdag, men det nærmer seg sommeren og en hel masse fridager kommer snikende inn imellom studiene. Det har vært et praktfult vær denne uka, noe jeg ikke har fått nyte så veldig mye i Oslo (husk, jeg bor alene og ingen andre jeg kjenner bor i sentrum), men mulig jeg tar meg en tur ut på hytta i morra og setter meg på verandaen med laptop og cola og jobber på skoleprosjektet.

Av andre interessante ting som har skjedd i dag, så ble jeg intervjuet av ei dame fra Drammens Tidene. Det var noe 5-på-gata-opplegg, og hun knipsa bilde av meg og greier, hehe. Hun lurte på hvilke radiostasjoner jeg hørte mest på. Ramsa opp P4, Kanal 1 og Radio Drammen jeg da, og la til at jeg egentlig hørte på det jeg klarte å få inn på radioen i bilen, hehe ;) .

Jeg rakk jo selvsagt å se en ny episode av 24 i dag, før jeg tok toget fra Oslo. Det er ufyselig spennende må jeg si. Han som leker president i 24 nå er liksom litt sånn barnehage-president, og han er guffen mot Jack Bauer, så jeg har ikke mye til overs for han, hehe.

Vel, hopp og sprett og ut i sola… ja, uff, skal ut og slite på jordet etter middagen nå. Hadde egentlig lyst til å være i Oslo fram til i morgen, men pappa mente at jeg burde komme hjem i dag så jeg kunne hjelpe han på jordet etterpå, jaja, uff uff, slit slit.

Dere får ha en fin dag, dere da :) .