Fester

Festen på hytta mi natt til 1.mai

2. mai 2005 · 5 Kommentar

På lørdagskvelden, natt til første mai, holdt jeg fest på hytta, med kun inviterte og godt kjente folk. Hvor mange vi ble til slutt har jeg ikke helt oversikt over, hehe, men jeg tror det kanskje var rundt 20 folk som stakk en tur innom, hvorav noen dro videre igjen på byen. Jeg hadde satt opp levegg for å få litt ly for vinden, og festa opp varmeovnen i taket ute på terassen. Folk begynte å komme rundt 20-tida. Det var ganske fint å sitte ute på terassen ut over kvelden. Jeg satt faktisk bare i t-skjorte mesteparten av kvelden, mens Annika derimot pakket seg inn i genseren min og et par pledd og fortsatt frøys, hehe. De fleste andre syntes varmen fra ovnen var god nok. Jeg hadde funnet fram grillen, så det ble grillpølser og grillskiver omkring kl 11 om kvelden, hehe. Det var godt det ja. Var masse pølser til overs også, trodde vi, men det var inntil Nancy kom. God apetitt i den jenta der, ja ;) .

Det er jo en slik greie at man skal bade før 1.mai, selvsagt kunne vi ikke være noe dårligere enn andre folk, så Nancy, Helene, Linda og jeg plaska rundt i vannet rett før midnatt, hehe. Stakars Nancy, hun hadde det for seg at det var mye bedre å gå ut i vannet litt lenger borte. Hun hadde delvis rett i det, hun gikk veldig fort ut i vannet. Jeg glemte visst å si i fra at det var veldig glatt der borte, sorry Nancy… ;) . Det var ikke så veldig kaldt i vannet egentlig, nesten litt deilig, og det var blikk stille på vannet. Dessverre hadde ingen med seg kamera denne kvelden, men det var et utallig antall vitner tilstede. Jeg hadde jo funnet fram kamera og greier hjemme jeg, gjort plass til å ta masse bilder, men nei, glemte selvsagt å ta det med ut på hytta, *slå seg i hodet*.

Vi trakk inn i hytta da det ble litt for kjølig å sitte ute. Vi gikk litt inn og ut, da ingen fikk lov til å røyke inne, men det var jo litt deilig å komme ut i frisk og kald luft også da. Jeg forsøkte å rulle en røyk for første gang, litt beruset, ute i mørket. Det så ut til å starte bra, men avslutningen var det vel kanskje ikke mye å skryte av. Tror jeg sleika litt for mye på papiret, så det spjæra opp en diger grop. Ingen gadd å prøve å røyke den engang, hehe.

Annika og Linn Annett hadde vært en tur i Drammen ut på kvelden, og kom tilbake ut på natta. Linn Annett ville så gjerne bade hun også da, så jeg ble med henne ned for å bade. Var jo bare hyggelig det. Ble fire dukkerter på meg i løpet av denne natta, to ganger i vannet rett før midnatt og to ganger rundt to-tre-tida på natta.

Thomas ble bare sørpe full, som han har hatt en tendens til å bli de siste ukene, og prøvde så hardt han bare kunne Annika, tror han fikk sånn 15-20 nei-svar :P , og han måtte til slutt bæres ut da han skulle hjem til Eirik, hehe. Gjermund var i go’formen, og sent på natta satt han og jeg borte på kjøkkenbordet og styrta øl. Helt utrolig, men vi fullførte de to øl’a hver helt likt, *bank* ned i bordet med tomflaskene samtidig. Takk for øl’a Gjermund.

Jeg husker ikke helt når det var vi la oss på natta, men det var kanskje rundt kl 5. Gjermund, Geir, Stian, Robert, Morten, Linn Annett, Annika og jeg fant oss steder å sove på hytta mi. Annika hadde rappet senga mi, men jeg bare pressa henne inn mot veggen. Var ihvertfall det som var planen, men hun breia seg ut og tok nesten hele senga, jeg hadde en liten stripe på kanten å ligge på, hehe. Det gikk faktisk 5 folk inn på rommet mitt, helt utrolig. Det ble drittvarmt etterhvert da, ingen gadd å åpne vinduet, så jeg bare dytta dyna over på Annika, hehe. Jeg klarte ikke å sovne ordentlig før i 8-tida på morgenen (av årsaker som ikke skal nevnes), og ble vekket ca kl 10 da Stian hang over meg, for å finne ut hvem som lå der i senga, hehe. Jaja, god natts søvn… neeei… det har vi ikke sett :P

Annika var flink til å hjelpe meg med å rydde litt på morgenen, mens de andre slaskene bare satt rundt bordet og strødde rundt seg med potetgull. Hun hadde tydligvis ikke fått i seg nok varme i løpet av natten, da hun hentet ned dyna mi og pakket seg godt inn i den. Folka dro rundt to-tida, og da begynte jeg å støvsuge og tørke av bordene, i et hardt forsøk på å omgjøre hytta til et levende sted å være igjen. Jeg må innrømme at jeg gjorde en ganske bra jobb, det så nesten litt pent ut der da jeg dro fra hytta halv seks.

Selv om det var litt slit å rydde så mye ut på dagen på søndag, så var det veldig gøy å holde festen. Det meste gikk rolig for seg, kun noen få mindre positive tilfeller, blant annet svidd jakke, litt søl av øl og sprit, og at balja under vasken rant over et par-tre ganger og baderomsgulvet og utall håndkler var drittvått, men enkelte ting må man regne med at kan skje på fest. Alt i alt så hadde jeg det bare fint, og jeg håper at dere som var hos meg også hadde det hyggelig. Kanskje dette kan gjenta seg en senere gang.

Nå er klokka ett om natta, jeg er ubrukelig trøtt, så nå skal jeg sove, god natt folkens.