Fester

Fra 50 års lag til lokal fest

7. mai 2005 · Ingen Kommentarer

Ja, det skulle jaggu bli bra med en lang helg nå. På onsdag dro jeg til Morten på LAN, hehe, jeg må innrømme at jeg ikke var spesielt aktiv på det LAN-et, da jeg sovna rett over midnatt, hehe. Jeg sov godt og lenge den natta da, men var ubrukelig trøtt dagen etter. På torsdag skulle jeg i 50 årslag til min onkel. Var ikke spesielt moro der, men det hadde jeg heller ikke regnet med. Det morsomste var nok å drikke øl og konjak og en halv liter kaffe.

Jeg gikk egentlig bare rundt og lurte på når vi skulle dra derfra, hehe, for jeg var invitert på en knall fest her i Sande hos vår kjære Morten. Jeg gikk ned til han, kaldt som det var, rundt halv tolv tida på kvelden og møtte mine kjære venner med masse klemmer her og der. Jeg ga bort noen drinker til Stine, syntes litt synd på henne der hun satt nesten edru uten noe alkohol. Hu var hard på drikkinga, jeg var jo ikke halvveis engang på drinken min når hu hadde helt ned hele sin. Det ble en del bonskyer (av halvfulle glass) den kvelden, hehe, “måtte” jo liksom tømme glasset jeg også da. Jeg ble god full utover natta da, selv om jeg starta litt seint, hehe. Jeg hadde planer om å danse med alle jentene der den kvelden, noe jeg ikke klarte, uff, jeg klarte å by opp sånn 5-6 jenter. Og selvsagt hadde jeg min tradisjonelle dans med Nancy, er jo så hyggelig det. Jeg husker jeg var med på noe “Jeg har aldri”-leken, og må bare innrømme at jeg har stooore problemer med å finne ut når jeg skal drikke og ikke, hehe. Flytt deg over til Whinerz for å få en annen versjon av kvelden, for jeg husker ikke stort mer av hva som skjedde. Nei, jeg var ikke så full at jeg ikke husker, men jeg har vært mer eller mindre zombie (ja, trøtt) hele uka. Jaja, lo ganske hardt da Morten spøy hardt utover verandaen dems etter å ha svelget masse av spriten sin, da han egentlig skulle sprute flammer, hehe. Hadde opprinnelig planer om å sove over hos Morten, men det ble til at jeg skulle slå følge med Stine, som også skulle gå hjem ut på natta. Men så kom Kenneth og skulle kjøre oss da.

I går, fredag var jeg skikkelig søgen på å drikke, men vi fant ingen fest og egentlig var ikke så mange andre så søgne på å drikke, nei nei, får ta skikkelig i på lørdagen da… men NEIDA, blir ikke noe i dag heller, jeg kommer til å dø i løpet av uka. Jeg har prosjekt hele uka med innlevering på fredagen, blir et uendelig hardkjør fra morgen til kvelds og muligens om natta også…