Ukategorisert

Gone in 10 seconds? Rakk så vidt toget, hehe

8. mai 2005 · 3 Kommentar

Jeg drar jo som regel inn til Oslo på søndager, med 19:53 toget fra Drammen, og denne søndagen var intet unntak.

Dro hjemmefra halv åtte, som jeg pleier å gjøre, men det jeg ikke hadde regnet med var den verste køen da jeg kom til Kobbervikdalen. Uten å tenke så alt for mye, vrengte jeg bilen ut til høyre og ned for å kjøre den svingete og elendige veien rundt i Kobbervikdalen, hehe, noe jeg sparte litt på, men selvsagt havnet jeg bak en bil der også, på en vei med minimale forbikjøringsmuligheter. Da jeg kom tilbake på veien inn mot Drammen så var det selvsagt masse kø der også, hele veien inn, så jeg tok en liten shortcut (tror jeg, for det var jævlig å få kommet ut på veien fra stasjonen igjen) innom Statoil og tok innerveien gjennom Drammen i 60-80 km/t mot togstasjonen med to svært så tvilsomme forbikjøringer. Så fort har jeg aldri kjørt gjennom Drammen med bestemor ved siden av, hihi, for hun skulle da kjøre bilen hjem igjen fra Drammen.