Fester

Bursdagsfeiringen på hytta

14. mai 2005 · Ingen Kommentarer

Nok en gang var det tid for fest på hytta mi. Hadde planer om å ikke ha så mange folk som forrige gang, men det var ikke langt i fra, hehe. Vi ble vel rundt 15 folk her etterhvert. Men det var jo bare hyggelig det. Jeg følte liksom at det ikke ble like mye liv som sist gang, men da fikk jeg ihvertfall mindre å rydde dagen etter, hehe.

Jeg hadde planlagt å starte grilling kl 20, men én ting som alltid slår feil på fest er planlegging, hehe. Første mennesket dukket opp rundt halv ni tida, og det var Linda. Hehe, tror hun ble litt overrasket da hun kom rundt på terassen og så absolutt ingen som satt der, og bare jeg og moren min var inne. Moren min dro like etter, hun hadde ordnet litt her med diverse ting da. Joda, vi hadde det jo hyggelig vi, pratet litt og drakk øl, mens vi ventet på de andre, som kom en times tid senere. Det var Morten, Robert og Gjermund. Morten var svært så energisk denne kvelden, og starta det hele med å gå rundt i hytta mi med buksa nedpå knærne, noe ikke så veldig mange (les: ingen) satte så stor pris på.

Stine og Helle dukket opp rundt ti-tida og vi begynte å grille da. Jeg var svært skuffet over gjengen… kun elleve hamburgere havnet på grillen, og ikke alle ble spist engang, hehe. Dette var skuffende, fordi jeg hadde faktisk 40 hamburgere i fryseren, samt to store pakker med pølser i kjøleskapet. Jeg hadde gjort mine beregninger utifra at jeg trodde Nancy tok seg en tur, hehe *føle seg slem*, neida, moren min hadde kjøpt inn en del, alltid kjekt å ha hamburgere liggende. Senere på kvelden kom Eirik, Thomas og Stian, noe jeg tror Morten satte stor pris på, hehe, for da fikk han endelig spriten sin som han hadde ventet godt og lenge på. Linn Cathrine kom også etterhvert, og tok med seg fire jenter fra Svelvik, som jeg ikke kjente fra før, men de var så hyggelige så.

Tror det begynner å bli tradisjon å bade på disse festene på hytta mi, jeg og Linda plasket i vannet rett før midnatt med Eirik og Stine som tilskuere. Jeg prøvde å overtale Stine til å bade, men hun var fast bestemt at jeg aldri fikk henne uti noe vann som var kaldere enn 24 grader, eller noe, så jeg inviterte henne på boblebad… når jeg får fylt det med vann da ;) .

Jeg tror ikke det har vært en eneste fest på lenge, sikkert siden høsten 2004, at jeg ikke har danset sving, og denne kvelden fikk jeg æren av å danse med ei av jentene fra Svelvik, var vel Annette hun het tror jeg. Så fikk jeg også en liten dans med Linn Cathrine etterpå. Hehe, begynner å lure litt på hva det er med meg og dansing hele tiden… vel, det er jo så hyggelig og morsomt da.

Rundt to-tida begynte folk å bevege seg hjemover, noen mente de var edru nok til å kjøre hjem, hehe, vel, jaja, godt å vite at de kom seg trygt hjem ihvertfall. Det var ingen igjen som trengte å overnatte, litt merkelig tenkte jeg, da vi endte opp åtte personer som sov på hytta mi forrige gang, hehe. Men men, ble litt ensomt dagen derpå, spesielt da jeg ikke fikk dele min jævla hodepine og fyllesjuke med noen andre, men en Ibux hjalp bra, ja. Det ble ryddig denne gangen også etter litt vasking av bord og gulv. Var litt plagsomt å stå foran en nesten halvfull bøtte med ølrester og sneiper og ølkorker, for hvor i all verden skulle jeg gjøre av det, hehe. Det endte med at jeg helte det over i en pose, som jeg putta i en annen pose, som jeg putta i en tredje pose med litt papir i bunnen og så kjørte det til kontaineren. Det ser liksom ikke helt pent ut med sneiper og korker i blomsterbeddet. ;)

Men, jeg hadde nok en gang en fin kveld, og en fin bursdag. Mamma skrøyt faktisk av meg i stad for at det så ryddig og fint ut her ;)