Ferier

En liten velfortjent ferie…

9. juni 2005 · Ingen Kommentarer

Nå er eksamenstida over for denne gang… nesten da. Vi har hatt fire eksamener, henholdsvis i systemutvikling, datateknikk, “teknologi og organisasjon” og programmering. Men det gjenstår én ting, nemlig framføring av prosjektet vårt. Dette skjer til onsdag, 15. juni. Får håpe det går bra for seg.

Nå er det på tide med en liten velfortjent ferie på meg. Jeg skal nemlig til Italia i morgen, til Milano. Vi drar tidlig om morgenen, rundt seks-tiden. Det kan bli hardt å stå opp da, hehe. Jeg drar sammen med foreldra mine, onkel og tante og en del andre folk fra jobben.

Da blir jeg nok ikke så veldig tilgjengelig på Internett de neste dagene. Jeg er til nød å få tak i på telefon, men jeg vil nødig ta den, da det koster meg å få innkommende samtaler i utlandet, hehe. Jeg kommer hjem på søndag, så jeg sier bare; “Ha en fin helg alle sammen!”