Ferier

Italia turen

14. juni 2005 · 2 Kommentar

Nå er jeg hjemme igjen fra Italia, kom hjem på søndag. (ble en noenlunde lang tekst, dere får lese den om dere vil, hehe)

Vi kom til Italia omkring kl 12 på fredagen. Jeg dro dit med foreldra mine, onkel og tante og mange andre fra jobben, og vi var tilsammen 21 personer som dro. Vi måtte ta buss en times tid inn til Milano fra flyplassen. De første timene i Italia var preget av en svært så vond hodepine. Men det gikk etterhvert over etter 3-4 paracet og masse vin, hehe. Pizzaene de lager der nede var veldig gode. Jeg er ikke spesielt glad i masse rart på tallerken, så jeg klarte meg bra nok med skinke og ost, hehe. Etter denne lunchen tok vi turen ned til sentrum av Milano. Var nesten en times gåtur ned dit, uten egentlig så mye interessant å se på. Nede i sentrum var det et stort overbygg over en gate, preget av gamle bygninger. Der inne var det mange butikker og restauranter. Da vi kom ut andre enden av den gata så vi “Dome’n”, en kjempestor katedral, andre største i verden tror jeg. Dette var hovedattraksjonen i Milano. Joda, jada, fin den, men var aldri inni den, gadd rett og slett ikke, hehe. Vi spiste middag på kvelden på et sted vi kom over mens vi gikk ned til sentrum. Maten var ikke spesielt god der, men det var hyggelig senere på kvelden da vi samlet oss innendørs og danset litt til “levende musikk” (var en fyr som spilte piano og sang karakoke til musikk fra en PC).

På lørdag rakk jeg nok ikke frokost, og rakk ikke engang å bli med resten av folka da de dro til en handlegate. Noen dro også på et marked. Like greit, tror jeg ikke hadde overlevd noe slikt. Jeg spiste frokost på McDonalds jeg, og spaserte ned til sentrum for å møte noen av de andre. Vi havnet til lunch på et pizza-sted som serverte trolig den dårligste vinen jeg noen gang har smakt. Vi var tre som drakk vin, og den vinen bestilte vi to liter av, hehe.

Rett etterpå satte vi oss ned i gata med overbygg, på en restaurant for enda mer vin. Den gata var også preget av 8-12 asiatere som stod der hele lørdagen med små radiostyrte biler som bråkte som et uvær når de kjørte fram og tilbake og rulla rundt på gulvet. Jeg var sååå nær ved å ta på meg Italia-jakka jeg kjøpte i sportsbutikken over gata der vi satt, og sparke den stygge bilen til *sensur*. Jaja, vinen vi drakk på det stedet var god ihvertfall, hehe…

Vi spiste middag ved en annen restaurant i den gata senere på kvelden. Ikke spesielt god vin der heller, så vi bestilte en annen vin etter hvert. Maten der var god, et stort grillet biffstykke, nam nam. Utover natten dro vi innom en bar, før vi dro til en spesiell gate i byen som var full av utesteder og diskotek. Vi havnet ned på et diskotek som het “Hollywood”. Dyrt var det ihvertfall, kostet 20 Euro for å komme inn dit, hehe.

Vi dro fra hotellet kl 10 på søndag og kom hjem til Oslo ca kl 16. Det var en fin tur.

NB:
Fikk ikke tatt noen bilder der, hehe, glemte det bort på fredag og lørdagen. Jeg ga kameraet til mamma på lørdagskvelden, men hun tok ingen bilder utover kvelden. Får se om jeg får tak i noen bilder som noen andre tok.