Tv, Film og Musikk

U2 konsert i Oslo! Jeg var der!

28. juli 2005 · 8 Kommentar

Jeg fikk billetter til konserten med U2 på Valle Hovin i Oslo på onsdag… og jeg var der! U2 SceneDet var faktisk 40.000 mennesker der, stapp fullt. Vi kom ganske langt fram, men fortsatt noen hundre meter fram til scenen. Jeg kunne ikke se ringen, som alltid er på U2 konserter, men av og til kunne jeg se folka på scenen. Ellers var det store skjermer oppe på sidene som viste det som skjedde på scenen. Også må jeg nevne at lyden var ekstremt bra, skikkelig artig opplevelse. Teknologifrik som jeg er så ble jeg veldig overrasket da de satte i gang med lysshow på den store skjermen midt bak scenen, som dere ser på det ene bildet, hvor de viser de fire medlemmene av U2.

U2 bigboardShowet startet med et brak med Vertigo, etterfulgt av Elevation og A Beautiful Day. Halvveis i konserten hadde de en time hvor de fremmet kampen mot fattigdom, noe som U2 har fokusert mye på opp gjennom tidene.

Jeg hadde perioder hvor jeg var helt borte, bare stod der og måpte og stirret mot scenen og skjermene og følte musikken. Helt sykt. Har jeg nevnt hvor rå Bono er? Vel, det er han, hehe. Det må liksom bare oppleves for å forstå det. U2 spiller i Gøteborg på fredag, skal vi dra? Hehe, vel, billettene har nok vært utsolgt ganske lenge nå, men jeg skulle gjerne sett konserten en gang til, gjerne nærmere scenen, eller oppe på tribunen på siden. Det måtte vært helt rått… eller råere, for det jeg var på var helt rått ;)

Thank you to U2 :D