Fester · Venner

Da var 2005 over, og jeg sier hei til 2006

1. januar 2006 · Ingen Kommentarer

Det er år 2006 nå altså for dere som ikke visste det, men nå vet dere det. Noen av dere kommer likevel til å tro at det er 2005 til langt uti mars, men slikt er vel ikke til å unngå :P .

Det nye året ble feiret med masse alkohol og andre festeligheter. En kanonavslutning på en ellers “fuktig” jul med akevitt, øl og konjak hver dag siden lille julaften. Jeg fikk faktisk Morten til å like Gin, og for dere som kjenner han så er ikke det en enkel sak, hehe. Man blander med Sprite, og Tom Collins gjorde underverker med å ta bort mye av granbarlukta. En sitronskive oppi gjorde at drinken så svært profesjonell ut. Dress hørte til… vi drakk med stil med andre ord ;) . Nå skal jeg holde meg på det tørre, kan jo ikke drikke hver dag, så det blir nok noen dager til neste gang, hehe.

Stjerneskudd er en viktig del av feiringen av det nye året. Og du verden så mye mer morsomt stjerneskudd blir i fylla, masse fine farger som henger igjen i lufta når man vifter med dem, kjempekult! Syntes Madde var litt småslem da hun tente på stjerneskudda mine på flere steder, for da brant dem opp mye raskere enn hennes. :P Hehe, men det var jo så hyggelig da, for da fikk jeg stjerneskudd som lyste mye sterkere, også fikk jeg to lysstriper gjennom lufta. :D Vi hadde forresten ettårs jubileum på vennskapet vårt, på samme sted som vi hilste på hverandre for ett år siden, kjempe koselig.

Jeg fikk ikke sett så mange av rakettene da, da jeg heller gikk fram og tilbake mellom vennene mine og hilste dem godt nyttår og ga dem en klem, samtidig som at jeg forsøkte å unngå å bli truffet av fyrverkeri og stjerneskudd. Kjempehyggelig å treffe så mange venner og bekjente samtidig. Det begynte å bli lenge siden jeg hadde vært på en stor fest. Alt gikk ikke helt smertefritt da, for der det er mange fulle folk er det mange meninger, og da blir det fort uenigheter og folk krangler og gjør mye dritt. Men men, jeg hadde det hyggelig i går, og det var litt spesielt å gå hjem midt på dagen i dag i dress og tenke på at det er blitt 2006. Jeg liker egentlig ikke når folk sier “godt nyttår” til meg, for hvordan i all verden kan dem vite at det nye året skal bli så fordømt godt? Jeg sier derfor, “forsøk å ha et fortreffelig år.”