Ferier · Tv, Film og Musikk

På Trysil i “vinterferien”

19. februar 2006 · Ingen Kommentarer

Nå er det helga før uke 8 og jeg er på hytta til onkel på Trysil. Mens det er vinterferie for de små barna, så har ikke vi høgskole-studenter noe som heter vinterferie. Noen av oss tar likevel den friheten med å ta noen dager ferie. Jeg for min del er noe syk, med noe som fetteren min kaller “klinesyken”, så jeg må holde meg mest mulig i ro og avstå fra all bruk av alkohol. Det er et hardt liv, og det blir derfor mye film, deriblant konserter på DVD. Jeg har sett ca 2:45 timer fra Live8-konsertene. Det var én DVD-plate unnagjort, så da har jeg “bare” tre plater igjen, hehe. Også må jeg få sett U2-konserten på DVD, noe jeg ikke klarte å følge så godt med på forrige gang…

Av andre “gode” nyheter så har jeg ordna meg billett til Norwegian Wood-festivalen, onsdag 14. juni, med Roger Waters. Det tror jeg kan bli heftig bra. Må bare ordne slik at gruppa mi på skolen får ha fremføring av hovedprosjektet før denne onsdagen, siden festivalen er samme uke som er satt av til muntlig fremføring.

Jeg må også få skrevet litt mer på en skoleoppgave, en innlevering til fredag, en gruppeoppgave som jeg skriver alene. Hardt arbeid, men da får jeg ihvertfall oppgaven som jeg vil.

Jeg må si at jeg gleder meg utrolig mye til 1.april-helga. Da er det 100 års jubileum for jobben med kjempefest. Da blir det dansing og drekking uansett hvor mye kyssesyk jeg er… Forhåpentligvis er jeg passe frisk innen den tid ;)