Fester · Jobb

J.A. Magnussen 100 år

6. april 2006 · Ingen Kommentarer

I år er J. A. Magnussen 100 år og dette ble feiret uten å holde tilbake på noe som helst. 260 ansatte ble med på festen som ble holdt på Sundvollen Hotell med overnatting. Kvelden startet med litt underholdning med revy og fortsatte så med en lengre middag. Jeg er ganske stolt av meg selv, for jeg spiste alt vi fikk servert til middagen… til og med laksen som var forrett! Jeg har ikke kommet over det sjokket helt enda. Det var flere innslag av underholdning fra noen av de ansatte, til og med J. A. Magnussens eget “revylag” som gjorde en parodi av Grandiosa-sangen. Det må sies at jeg hater den Grandiosa-sangen. Jeg sov knapt et sekund den natta fordi den låta hadde gnagd seg godt inn i hjernebarken min. Uansett så var det kanskje ikke helt meningen å sove så mye heller denne natta da…

Etter middagen ble det dansing og enda mer drikking, for det var nok av bar-bonger i omløp den kvelden. Faren min slo meg da, han dansa før meg, men jeg kom raskt etter. Det ble også mye dans, det var nærmest umulig for meg å bevege meg igjennom dansegulvet uten å bli dratt med på to, tre danser. Det var utrolig morsomt, trolig den beste festen jeg noen gang har vært på og som jeg kanskje noen gang vil ha vært på. Tenk dere, rundt 240 damer av 260 personer på festen… tror dere jeg koste meg eller, hehe… ;)

Forrige firmafest jeg var på, som var julebordet i 2005, så endte det med at jeg strippa litt, riktignok bare på overkroppen. Nok en gang overrasket jeg mange med å komme labbendes i morgenkåpe utenpå skjorte og dressbukse ned til middagssalen, hvor bandet spilte en av sine siste låter, for å danse. Mammaen min fikk seg kanskje en liten overraskelse, mens de andre begynner vel kanskje å bli vendt til min noe merkelige oppførsel på disse festene… Jeg lurer litt på hvorfor alle lo så veldig da… *klør seg på hodet*

Kanskje ikke fullt så imponerende at jeg kun ble kjent med én ny person i løpet av festen, som var hun som satt ved siden av meg ved middagsbordet, hehe. Ellers var det veldig hyggelig å treffe igjen kjente fra