Dataparty

The Gathering

14. april 2006 · Ingen Kommentarer

Jeg sitter på The Gathering nå. Det er langfredag og den tredje dagen her på The Gathering. Nå sitter jeg her og programmerer Opera Widgets til en konkurranse her på The Gathering. Widgets ser utrolig artig ut og er pene, men jeg stiller litt tvil til nytteverdien av slike widgets, spesielt da de må kjøres gjennom en nettleser. Kanskje dette er noe som Opera kan tenke på senere, å dra ut widgetene sine i et eget system som kan eksistere utenfor Opera nettleseren.

Nå er det visning av noen kompoer på scenen her. Jeg ser på videostream på PC-en min, da jeg ikke orker å snu det trege huet mitt rundt. Like greit, for jeg hører jo musikken bra. En liten oppdatering på dette her, etter at visningen nå er over. Videostreamen hang litt etter, så jeg gikk like greit bare bort til scenen og så greiene derfra ;)

På lørdagskvelden er det nok fare for at det blir Taco-buffét på motellet rett over gata. Taco er jo så godt, og slike opplegg med spis-så-mye-du-vil-for-en-bestemt-sum er jo så fint :D

Nå skal jeg gjøre ferdig widget-en min før jeg legger meg. Det bør jeg kjappe meg litt med, siden jeg begynner å bli litt ufattelig trøtt nå, og har bare én halvannenliter Cola igjen. Denne skal leveres innen kl 16:00 på lørdag, så det er nok smart å gjøre den ferdig før jeg legger meg. Man vet jo aldri hvor lenge jeg kan finne på å sove i natt, selv om jeg vanligvis sover lite om nettene så er det best å være på den sikre siden.