Ukategorisert

Støper ny uteplass foran huset

18. mai 2006 · Ingen Kommentarer

Først må jeg si at vi har hatt noen flotte dager de siste par ukene. Min far, Petter, blandet sementen.Bare så trist at skyene kom tilbake og regnet nå fosser ned. Jeg hadde absolutt ikke noen god 17. mai følelse i år… litt trist, men jeg fikk sett mange 24-episoder da, hehe.

Tilbake til tittelen på dette innlegget. Vi lager nå en ny “spiseplass” ute foran huset. Vi kappet ned noen av buskene til mamma og gravde en stor grøft for å legge grunnlaget for å støpe en kant rundt den nye plassen. Knut-Olav staker i sementenDet er min far som står bak det meste av arbeidet, men jeg hjalp til ganske bra på søndagen med å støpe. På bildet ser dere meg som staker i sementen for at den skal legge seg godt i bunnen. Jeg hadde vel håpet at min lille “ikke helt edru” lørdag skulle hjelpe meg unna dette arbeidet, men der tok jeg visst feil. :P

Grunnen til at faren min startet på dette arbeidet er først og fremst fordi han hater å sitte på grusen utenfor huset og spise mat, spesielt når det blåser mye. Muren er støpt ferdig.Den nye plassen vi nå ordner til ligger mer lunt til blant mange busker og trær. Vi brukte vel ca 10 sekker med sement, og mye sand, stein og vann. Det tok lang tid å støpe, men ble ferdige til slutt.