Tv, Film og Musikk

Roger Waters på Norwegian Wood

16. juni 2006 · Ingen Kommentarer

Nok en gang har jeg vært på en utrolig bra konsert. Sist gang var med U2 på Valle Hovin. Denne gangen stod Roger Waters på scenen på Norwegian Wood, onsdag 14. juni 2006. Etter et stressende kvarter i vinterferien, da billettsalget åpnet fikk vi tak i noen billetter.

Roger Waters Perfect Sense part 2Jeg hadde gledet meg lenge til denne konserten og det levde opp til forventningene. Roger Waters startet konserten med In The Flesh, fulgt av Mother, Perfect Sense og mange andre gode og gamle Pink Floyd-sanger. Han gjennomførte også en nyere sang som jeg ikke hadde hørt før, Leaving Beirut, med en animert fortelling på storskjermen.

Roger Waters The Dark Side Of The MoonDet var en kort pause med litt kjøp av øl og småprat. Deretter fulgte The Dark Side Of The Moon. Lyden var noe anonym i begynnelsen av konserten, men det ble glemt da de guffet opp lyden etter pausen. Det var utrolig morsomt og det levde opp til alle forventningene. Burde vel egentlig skaffet meg en billett til en eller flere av de andre konsertene på tour’en.

Før konserten spiste vi på den asiatiske sushi- og gourmetrestauranten Nodee, og det må nevnes at jeg faktisk spiste litt sushi og scampi..! Helt utrolig, men sant. Jeg er litt usikker på hva som er galt med meg… først fisk på jubileumsfesten med jobben, og så dette. Merkelig at verden fortsatt står.

Tilbake til konserten. Vi stod godt plasserte, kun ti meter fra scenen, omtrent midt i lydbildet. Pent vær var det og passe varmt. Det kunne vel egentlig ikke blitt stort bedre enn dette.

Roger Waters skal også til blant annet Stavanger, Hyde Park og Roskilde, så dere som har billetter dit, gå og se på, verdt alle penga :D