Jobb · Livet i leilighet

Leilighet og jobb

15. oktober 2006 · 5 Kommentar

Vel, ting har skjedd de siste månedene. For det første så fikk jeg meg en jobb rett etter sommerferien. Jeg startet 1. august i Linpro AS, et firma spesialisert på Linux. Det burde passe meg utmerket, hehe. Jeg jobber som utvikler og er for tiden ute på konsulentoppdrag.

Av andre ting som har skjedd så har jeg kjøpt meg leilighet i Drammen, sentralt og med god utsikt over Drammenselva og Bragernes torg, med bokstavelig talt gåavstand til togstasjonen. Det tar meg omtrent 3 minutter fra jeg er ute av leiligheten til jeg er på togstasjonen :) . Riktignok bruker jeg mye av dagen til reise, men på toget kan jeg arbeide eller sysle med andre ting på laptopen…

Nå sitter jeg her i sofaen i leiligheten min med 20 Mbit Internett-tilkobling og taster på laptopen. Jeg har nettopp satt opp en OpenBSD-router og et trådløst aksesspunkt. Bare jeg får testkjørt routeren litt så havner den vel inn i rack-skapet. Nå bruker jeg bare en PC med et helt vanlig og kjedelig tower-kabinett, men jeg får etterhvert kjøpe meg et 14″ dypt rack-kabinett.

Nå er det pizza-tid og Dexter på Cartoon Network :)