Ferier · Jobb · Tv, Film og Musikk

En kort vinterferie i Trysil

21. februar 2007 · Ingen Kommentarer

Jeg tok meg fri fra fredag, uke 7, til tirsdag, uke 8, for å ta meg en liten vinterferie. Hvor mye fri det ble på fredagen er en annen sak, siden jeg jobbet til langt på natt, faktisk helt til morgenen på fredagen, for å bli ferdig med det aller viktigste på et utviklingsoppdrag før jeg kunne ta meg en velfortjent ferie.

Dynka i snø

I helgen har jeg stått mye på slalåm, selv om det kanskje ble like mye afterski. Forholdene var ikke helt på topp. Det snødde mye både lørdag og søndag, med tett tåke på lørdag, som gjorde det vanskelig å se hvor man kjørte. Resultatet av dette var et lite fall etter at lårene mine ikke tålte alle humpene i bakken i større og større fart, da de var alt for “ødelagte” til at jeg orket å svinge så mye. Da var det deilig å ha Skihytta å komme til, og første pilsen var på bordet fem over tolv. Skal sies at vi var ute i bakkene halv ti. På Skihytta ble vi sittende en stund, kun avbrutt av en liten pub-til-pub-runde til Fageråsen før vi kom tilbake til Skihytta på afterski. Det var innleid en trubadur som spilte og sang, men for å være helt ærlig så var “pausemusikken” hakket bedre, en godfull Donald-imitator som sang med hele sjela og skapte god stemning på stedet.

På søndag merket jeg det harde føret fra dagen før, og det tok ikke lange tiden før lårene mine atter en gang var potetmos. Forholdene var noe bedre på søndag, så det gikk an å ta det litt mer med ro. Det ble en pub-til-pub-runde denne dagen også, med et stopp innom Knettsetra før vi tok turen videre til Fageråsen og endte opp på Skihytta. Det var tydeligvis ikke nok aktivitet i bakkene, for da vi kom hjem dro Magnus meg ut igjen og opp på taket for å hente capsen hans som vi kasta opp dagen før. For å toppe det hele så hoppa vi ut av vinduet i andre etasje og ned i løssnøen. Greit nok det, men jeg så vel egentlig ut som den avskyelige snømannen til slutt…

Magnus ga seg ikke

Dette er tredje helgen på rad som jeg har sått på slalåm. Det var deilig å få stått litt på slalåm igjen. Jeg ikke hadde muligheten til det i fjor, da jeg var syk i vinterferien da jeg var her oppe på Trysil.

Helgen har vært preget av mye ski, mye afterski, boblebad og film og musikk på full guffe. Jeg rakk ikke se hele Live 8 i vinterferien i fjor, men jeg klarte å se plate 1, 2 og 3 denne gangen, nå gjenstår kun plate 4, den får jeg ta når jeg kommer hjem. Jeg har fortsatt tilgode å se hele U2-konserten Vertigo på DVD, det har liksom alltid vært noe i veien…

Mandagen gikk egentlig bare med til surr, med PC, film og musikk.

Nå er det tirsdag, og det er snart på tide å dra hjemover. Jeg tar et stopp i Oslo og innom jobben på allmøte og så “Linpro-kveld”, for å få med meg foredraget om Jini og sosialisere med ansatte over litt øl og mat.