Ferier

Endelig kom sommeren

7. august 2007 · Ingen Kommentarer

Sommeren har liksom ikke vært den samme som tidligere. En ting er at dette er den første sommeren etter at jeg startet i fast jobb, som betyr ingen lang skoleferie, men det dårlige været har gjort sommeren litt kjedeligere enn vanlig. Det har vært for kaldt til å bade i sjøen, og mye regn og fuktig gress frister ikke mye til å spille fotball. Det har derfor blitt lange dager inne foran PC-en. Jeg har derfor fått tid til å lære meg enda mer programmering, og blant annet startet på et prosjekt for å ha en PC med Linux i bilen for å spille av film og musikk.

77650056.jpgI går dukket sola godt frem og i dag steg temperaturen til over svettepunktet. Vi har akkurat tatt slåtten hjemme på gården, et par måneder for seint. Dette var første perioden siden juni hvor det har vært lenge nok opphold til å kunne slå gresset.

77650057.jpg

I dag er det vindstille og ingen bølger å se på vannet. Jeg følge jeg bare måtte ta noen bilder på morgenen i dag for å dokumentere dette nydelige været. La oss håpe det fortsetter slik en god periode til.

Jeg holder fortsatt til på hytta, selv om det betyr litt ekstra kjøring for å komme til jobb. Det er noe med hytta som virker avslappende. Litt tradisjon kanskje…