Klagemuren · Tv, Film og Musikk

Amy Winehouse hopper over Øya og Djuice

8. august 2007 · Ingen Kommentarer

Amy Winehouse skulle etter planen opptre på Øyafestivalen i kveld, men meldte frafall i dag. Hun ble lagt inn på sykehus grunnet utmattelse og ble rådet å ta det mer med ro. Hun er kjent for å ha rusproblemer og har vært tydelig beruset under flere konserter. I det siste har hun avlyst flere konserter, så det er kanskje ikke så rart at Øyafestivalen stod beredt med Minor Majority som backup-band kort tid etter Amys fravær ble kjent.

777G0062_edited.jpg
Jeg syntes det var svært morsomt da jeg la merke til en reklameplakat på T-banen i dag for Djuice. Telenor har jaggu bomma litt da de har reklamert hardt for at Amy kommer til Øyafestivalen og at du kan laste ned musikk fra Amy til mobiltelefonen din og høre det hvor du vil, som for eksempel på en “bar i Svelvik” eller på et “gatekjøkken langs E18″. Personlig lurer jeg mest på om dette gatekjøkkenet skal forestille Sande. Det ville i hvert fall ikke vært første gang noen tror det… *sarkastisk*