Livet i leilighet

Flislegging av verandaen

13. september 2007 · 1 Kommentar

Nå har jeg og pappa lagt fliser på verandaen min og jeg må si at det har blitt veldig fint. Vi startet på fredag forrige uke og har gjort noe nesten hver dag i en uke. Så det har tatt sin tid. Det er nok pappa som har gjort mest, det er han som har vært ildsjelen bak dette prosjektet. Det tok nok litt lenger tid enn han hadde trodd og et litt dårlig valg av fugeforsterker gjorde prosessen enda mer tidkrevende.Flislegging - nesten ferdig

Flislegging - men litt igjenDet er ikke bare, bare å legge fliser på en veranda i femte etasje, det er mye å passe på og ta hensyn til. For det første kan man ikke ta alt i én omgang, fordi man rett og slett ikke får noe plass å stå på og ha verktøyet på når man skal legge de siste flisene. Blanding av limet støver mye, kapping av fliser bråker mye og kan være sjenerende for naboer og når man skal vaske over flisene etterpå må man passe på at vannet ikke renner ned på verandaen under eller lager merker på veggen nedover bygget.

Alt i alt så ble dette bra. Det gjenstår litt med å vaske flisene for å få vekk resten av fugemassen som har blitt sølt på flisene, samt å støvsuge opp alt støvet som har lagt seg.