Livet i leilighet

Fliser på kjøkkenet

6. mars 2008 · Ingen Kommentarer

Fliser på kjøkkenetDa har jeg endelig fått opp fliser på veggen på kjøkkenet i leiligheten min, og jeg må si at det ble rett og slett ganske pent. Fra å bare være hvitt og kjedelig har det nå blitt hvitt… men med noen pene dekorfliser som passer fint inn med komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap i børstet stål. Fugene ble heller ikke så verst ;)

Dersom man ser nærmere på bildet ser man en rund metallkule nederst i det venstre hjørnet av den store dekorflisen, samt en i midten på den lille dekorflisen til venstre i bildet. I tillegg er det tre andre dekorfliser lenger til venstre utenfor bildet.

Pappa gjorde en såpass god jobb sist gang at jeg lot han gå løs på kjøkkenet mitt. Det startet litt i det små, men vi fikk fort opp farten og ble ferdig med flisene på én dag. Etter en liten bomtur mot slutten av flisleggingen,som vi fikk rettet opp svært så fort, så ble vi godt fornøyd med arbeidet til slutt.

Her kan du se video av hvordan det ble til slutt. Det kreves at du har Flash installert for å spille av videoen.
Last ned (videoen er beskyttet av opphavsrett)