Konspirasjon

USA-vas

12. mars 2008 · 1 Kommentar

Som neste element i en rekke konspirasjonsteorier jeg har litt tror på, så vil jeg her prøve meg på en fremtidsrettet spådom. Denne spådommen retter seg mot presidentvalget i USA hvor Hillary Clinton og Barack Obama slåss med nebb og klør om hvem som skal stille som presidentkandidat for demokratene. Mens disse slåss om demokratenes stemmer, så har republikanerne allerede en kandidat klar, John McCain.

Jeg har store tvil om John’s sjanser for å kuppe landet, som etterfølger av George Bush’s vidunderlige lederferdigheter. Dermed står vi igjen med to personer som begge kan bli historiske på hver sin måte. Barack kan bli første fargede president, mens Hillary kan bli første kvinnelige president.

Jeg mener og tror at Hillary har mest erfaring å surfe på, etter hennes engasjerte tid som førstedame under Bill Clinton-regjeringen. Det er dette som ligger til grunn for min konspirasjonsteori, eller “fjas” om du liker det ordet bedre. Vi vet alle at det ikke er presidenten som styrer landet. Pengene styrer USA, og de med penger styrer presidenten. Presidenten skal virke som en syndebukk når noe går galt. Allikevel kan en sterk president stå imot mye press fra sin stab og interessenter, og jeg tror Hillary har kunnskap og makt nok til å klare det. Derfor tror jeg Barack blir USAs neste president…