Ukategorisert

Superhelg uten regn?

13. juni 2008 · Ingen Kommentarer

Tidlig opp, ta et tidlig tog for å rekke et tidlig møte. Det er sommerfest for Linpro i dag.

I morgen er det Sandes store stolthet, Hagan Bluesfestival. Fra tidlig om morgenen (les: kl 13) skal jeg være vakt på festivalen. Det varer bare første halvdel av dagen, så greit nok. På kvelden braker det løs med piker, vin og sang (les: dans, øl og blues).

Som den flittige bruker jeg er av min egen værvarslingstjeneste så har jeg vært noe skeptisk til utfallet av denne helgen. Det har vekslet mellom litt regn, mye regn og opphold, både for i dag og i morgen.

Hittil i dag så skinner sola ned mellom skyene, og det ser lovende ut.. Jeg er ikke helt sikker på det jeg ser, for jeg er fortsatt ikke helt våken…

Vi får håpe de slemme skyene går sin vei før hele Linpro skal på båttur, ut i det blå,