Fester · Tv, Film og Musikk

Hagan Bluesfestival 2008

15. juni 2008 · Ingen Kommentarer

I går, den 14. juni 2008, var det duket for årets bluesfestival i Sande i Vestfold, Hagan Bluesfestival. Dette er det andre året denne festivalen holdes, og målet var å opprettholde suksessen fra i fjor og servere alle de festglade menneskene med god musikk, mat og drikke og en fantastisk stemning som det er vanskelig å finne noe annet sted.

Red Hot

Årets festival ble åpnet av Red Hot, en ung gruppe med artister mellom 18 og 20 år gamle. De vant fjorårets cup på Notodden og startet sin norgesturné her i Sande. De spilte en god blanding av cover av gamle låter og noen egenkomponerte låter. Vidar Busk var trolig dagens høydepunkt for mange, men alle artistene som opptredde i går leverte svært godt.

Det var så bra musikk at det var vanskelig å sitte stille. Det ble dansing til langt på natt, og når jentene begynte å bli slitne og svimle av all snurringa var det bare å finne ei ny jente som ville danse. Det ble faktisk så mye dansing at jeg ikke fikk tid til å ta bilde av Vidar Busk :)

J.T. Lauritsen

Vi var svært heldige med været. Det har vært skiftende værmelding gjennom hele uka, men været kunne ikke blitt bedre. Det regnet litt tidlig på dagen, men etter åpningen var det bare pent vær. Det var litt vind, men det var egentlig bare deilig på en så flott dag som dette. Og det lille regnet som kom tidlig på dagen gjorde bare at støvet la seg, så det var bare bra.

Ta gjerne en titt på bildene nedenfor, så kanskje du blir fristet til å bli med til neste år. Jeg syntes det var veldig moro, og jeg gleder meg allerede til neste år :D