Ferier

Påsken 2009 på Trysil

13. april 2009 · Ingen Kommentarer

I år tok jeg meg inn på hytta til onkel i Trysil. Med 11 personer på hytta på det meste ble det god stemning, både på hytta rundt spisebordet, nede i filmstua og på afterski. Ski inn og ski ut gjorde det veldig greit å komme seg opp og ut i bakken om “morgenen”, sånn i 11-12 tida. Jeg hadde besøk av et par kamerater og de dro meg ut på ski. Jeg stod vel på slalåm seks dager i påsken. Jeg var noe sliten de siste dagene må jeg innrømme, samt at forkjølelsen begynte å ta tak midtveis i uka, men jeg holdt ut helt til slutten.

Ned til Høgegga - Trysil påsken 2009

Ned til Høgegga – Trysil påsken 2009

Ned til Skihytta - Trysil påsken 2009

Ned til Skihytta – Trysil påsken 2009

For å beskrive påsken på en noe kort og veldig brutal måte, så ble det mye pils, jeger, gamle dansker, unge svensker, vin, martinis og burgere. Ok, ikke så mye unge svensker, men mye annet godt.

Så til den litt lengre varianten. Det ble som regel et par pils på Knettsetra eller Skihytta etter et par timer i bakkene, og ofte ble vi gjerne sittende igjen der og høre på musikken. Da disse stedene stengte omtrent samtidig som bakkene bar det videre ned på “after-afterski” på Laaven, Skipuben eller Heiskroken, med en mugge med øl, shots og tipskasting (dere som har vært på Skipuben vet hva jeg mener). Vi hadde felles middager på hytta, før det igjen bar ned på pubene for å rocke foten og sjekke damer. Mye penger gikk med til taxi, inngang og drikke. Jeg har ennå ikke turt å sjekke saldoen…

Av andre ting verdt å nevne er at vi så Chelsea mot Liverpool på storskjerm, samt et par James Bond-filmer, andre filmer og diverse konsert-DVD-er… gjerne med en Dry Martini eller en GT i hånda. Litt jobbing ble det også, en sen kveld måtte jeg logge på og fikse et par småting, farlig sent. En rask kontroll dagen etter viste at jeg kan det jeg driver med :D .

Årets påske har vært utrolig bra, men også veldig slitsom. Skal bli deilig å komme tilbake på jobb for å slappe av litt.