Fester

Konsertukene i juni

20. juni 2009 · Ingen Kommentarer

I juni har det blitt mange konserter for min del. Fra lokalt i bygda jeg kommer fra, til Oslo og helt vest i Norge til Bergen. Jeg klarer å telle 6 dager med konserter på 11 dager. Det har vært moro, men jeg merker det på kroppen med litt øresus, litt strekk og litt sliten.

AC/DC rocker i Oslo på Valle Hovin

AC/DC rocker i Oslo på Valle Hovin


AC/DC på mandag 15. juni var en heftig opplevelse, etterfulgt av øresus og strekk i høyre bein… ja, faktisk. Det ble mye hopping og roping og klapping og arma i været. Det blir gjerne slikt når man står langt fremme. Det var en god treningsøkt kan man si.

Egentlig hadde jeg ikke planer om å dra på konserten, og det er vel også normalt når man ikke har billett, men fetteren min ringte meg og sa det ble solgt mange billetter på utsiden. Da slang jeg meg i dusjen, kasta meg på toget innover og kjøpte en overpriset billett og kom meg på plass ca 10 meter fra scenen. Vel verdt det.

Bo Kaspers Orkester i Sandefjord

Bo Kaspers Orkester i Sandefjord


Søndag 14. juni var jeg i Sandefjord for å høre på Bo Kaspers Orkester. Musikken deres står kanskje ikke helt i stil med resten av konsertene jeg var på, men litt variasjon er bra. Ble positivt overrasket da 4 av bandmedlemmene pluttselig byttet instrumenter, det hadde jeg ikke ventet meg. Bra plassering på første rad hjelper også.

Mange besøkende på Hagan Bluesfestival 2009

Mange besøkende på Hagan Bluesfestival 2009


Fredag og lørdag, 12. – 13. juni ble det arrangert Hagan Bluesfestival for tredje året på rad. Stedet er Sande, det er litt moro. Jeg var ryddevakt på fredag, men på lørdag kunne jeg slippe udyret løs. Mye dansing, bra musikk og masse folk er alltid koselig.

Billy Gibson skaper god musikk på Hagan Bluesfestival 2009

Billy Gibson skaper god musikk på Hagan Bluesfestival 2009


Trekkplasteret i år var Billy Gibson fra Memphis, USA. Han har en stor innlevelse i musikken sin og han var stadig på scenen og spilte sammen med de andre bandene.

Jeg har begynt å få sans for blues nå. Jeg pleier å si at det er rock man kan danse til, selv om jeg gjerne danser til en god rockelåt også. Alt for å svinge rundt på damene ;)

Tirsdag forrige uke, den 9. juni, dro vi til Bergen for å få med oss The Boss, Bruce Springsteen. Det var langt å reise, noe dyrt, men en bedre konsertopplevelse får man sjelden. Som oppladning til konserten spiste vi en god middag og koste oss før vi spaserte bort til Koengen. Bruce med The E Street Band ga oss det vi ønsket, av både ønskelåter, bra låtutvalg, bra musikk og god underholdning. *nynne på The River*

Ut over Bergen sentrum

Ut over Bergen sentrum


Onsdag benyttet jeg og min far mulighetene for å være litt kulturelle i Bergen. Vi reiste med Fløibanen og fikk god utsikt over hele Bergen. Deretter besøkte vi Akvariet. Det var større enn jeg hadde trodd. En flokk små søte apekatter ga oss god underholdning, og jeg fikk se seler og pingviner. Artige dyr.

Fredag 5. juni fikk jeg billetter til Dum Dum Boys på Union Scene. Etter et hyggelig vorspiel hos meg gikk vi bort og fikk med oss god musikk og livlige folk.

Nå sitter jeg på hytta og lader opp til St. Hansfeiring, med et glass hvitvin og laptop. Det blir en god fest i dag og.