Hverdag

Liten ryddesjau på hytta

23. mai 2010 · Ingen Kommentarer

I bortimot 10 år har det ligget masse skrot i kommodeskuffene på soverommet mitt på hytta. Jeg kastet ut kommoden i fjor, noe som la igjen en passelig haug på gulvet med alt mulig tull.

Jeg gikk etter hvert lei av å måtte snike meg rundt alt skrotet, så jeg satte meg ned for å se hva som kunne kastes.


Jeg fant en huskelapp fra mine første dager som datanerd, med kommandoer for å flytte, kopiere og slette filer fra DOS kommandolinja, samt andre kjekke ting som å endre kommandoprompten – søppel.

Videre fant jeg en stor samling batterier hvor syra var godt på vei ut på mange av dem. Uansett så lite nyttig det er å vite, så var det litt interessant å se at det kun var Duracell-batteriene som syra hadde gått på – søppel.

Fant også noen Lego-deler, mye av det var knekte deler, ikke så rart jeg hadde stasja det i skuffen i første omgang – søppel.


Da jeg var liten brukte jeg og en kamerat mye tid på å flettet jeg sammen hyssinger og rulle det sammen til en ball. Om ballen på bildet er eneste jeg lagde er usikkert, men jeg har en anelse om at jeg ikke brukte så mye tid på dette allikevel – søppel.

Mange minner. Det ble en bærepose full med søppel denne gang.