Hverdag · Hytta · Tv, Film og Musikk

Gutterommet på hytta

17. august 2011 · Ingen Kommentarer

Store deler av sommeren nyter jeg på hytta. Jeg har hatt det samme rommet siden jeg var veldig liten. Med tiden er Lego blitt byttet ut med trådløst modem og PC, men det henger fremdeles igjen gamle bilder, tegninger og puslespill på veggen, samt Brannmann Sam-lampa i taket, som minner om tida som barn.

Da jeg i helgen ryddet litt så fant jeg en diger rull med filmplakater som jeg fikk fra den gamle Bekkekiosken for 15 år siden. De har bare ligget i en krok og støvet ned.

Mange plakater havnet i søpla, men jeg tok vare på noen få. Jeg tok vare på klassikerne, om man kan kalle dem det. Så nå er gutterommet på hytta i god stand!

Plakater av filmene Speed og A Bronx Tale

Filmklassikerne Speed og A Bronx Tale

Filmplakat til True Lies

Arnold Schwarzenegger hører hjemme på gutterommet. Legg også merke til skattekartet fra Kristiansand Dyrepark!