tilbake til prosjektbeskrivelse

Nytteområder

Grillparty

La oss si at du skal arrangere et grillparty. Det er sommer og du ønsker å holde festen utendørs. Da er dårlig vær er alltid uønsket. Varsel kan dessverre ikke gjøre at været blir penere, men den kan hjelpe deg med å være bedre forberedt dersom det skulle bli dårlig vær.

Kanskje du kan holde festen selv om været blir dårlig, under et partytelt eller ved å dekke til verandaen med presenninger.

Tur til London

Du skal til London en helg og du ønsker ikke å ta med deg for mye klær. Ikke noe problem. Varsel tilbyr værvarslinger fra hele verden.

Du kan registrere flere varslinger, så mange du vil, for eksempel ved å søke opp London både på lørdag og søndag den helgen du planlegger å dra.

Dersom det blir kaldt, regn og mye vind kan du la shortsen og sandalene være igjen hjemme, og heller ta med ekstra genser og tykkere sko.

Andre aktiviteter

Det finnes mange aktiviteter hvor man gjerne ønsker å vite om været på forhånd.

Selv bruker Varsel til å be om været de dagene jeg skal spille fotballkamp, slik at jeg kan forberede meg litt. Det er nok mest psykisk forberedelse.

Vi er alle interesserte i været, og spesielt om det har endret seg fra dagen før. Det å få værvarselet sendt direkte til seg ved endringer er avslappende.