Alt om ingenting og litt i mellom En blogg av Knut-Olav

Om

Hei, jeg heter Knut-Olav Hoven og jobber som systemutvikler i NRK.

Denne bloggen inneholder alt om ingenting og alt i mellom. Det betyr at du kan lese om alt fra min flotte veranda, 17.mai- og nyttårsfeiringer til teknologiske duppeditter og kritikk av det meste jeg ikke synes noe særlig godt om. Velkommen til rotebloggen!

Jeg programmerer i et mangfold av språk, men for det meste i Perl, PHP, Javascript og Java, og er godt kjent med de fleste web-teknikker som finnes. Jeg er glad i systemering og er på den evige søken etter det perfekte systemdesign. Jeg er nesten der nå…

Jeg er en passiv troer av mange konspirasjonsteorier, spesielt alt som har med den amerikanske regjeringen å gjøre. Det dukker opp så mange artige teorier fra den fronten. Ikke alle glattpolerte historier tas imot med åpne armer. ;)

Jeg holder i mange små programmeringsprosjekter på fritiden, men de fleste blir dessverre ikke ferdige nok for allmennheten. Jeg har noen prosjekter gående på Github. Ellers går jeg og ruger på en haug av idéer, men idéene blir gjerne igjen på papirarka de er skrevet på, side opp og side ned.

Selv om jeg kan programmere, så kan jeg ikke døyt om grafisk webdesign, og denne bloggen er et prakteksempel på det. Hurra!