Klagemuren

4. juli, hipp hurra for USA, eller no

4. juli 2005 · Ingen Kommentarer

Jada… mens amerikanerne har hoppet rundt i ring og lekt med fyrverkeri i dag, så har jeg sitti her på hytta, som vanlig, men ikke med det vanlige. For tror dere ikke at stygge Tele2 gjorde noe slik at jeg ikke hadde Internett i hele dag?! Fra 11:45 i dag tidlig datt Internett-linja mi ned. Alle lampene på modem lyste, merkelig. Tele2 fikk kontakt med modemet, jeg fikk kontakt med modemet, men av en eller annen grunn så fikk jeg ingen IP.

Nå, for ca 15 minutter siden (altså kl 23:13), fikk jeg endelig kommet meg på Internett igjen. Dette har vært en direkte sørgedag for meg. Jeg som pleier å få tendenser til galskap av å være uten Internett i 5 minutter hadde zombie-tendenser i dag. Jeg gikk bare rundt og røra, gikk til og med ganske så frivillig på tur med bikkja, ikke bare én gang, men to ganger. Bade har jeg også gjort, var faktisk ganske deilig.

Jeg har også fått tid til å programmere litt mer, veldig stolt av meg nå, hehe. Men, det var ikke så veldig lenge jeg klarte å programmere fornuftig. Savnet etter å komme på Internett gjorde at jeg ble midlertidig gal og jeg satte meg på verandaen og leste litt… i PC World selvsagt, hehe.

Forøvrig har jeg spist honneycorn, tre skiver loff med roastbiff, drikki 2 bokser med cola i dag og spist Big One. Nei, jeg har enda ikke kommet meg helt etter at jeg fikk tilbake Internett-linja mi…

Jeg så vel kanskje litt sånn ut?
Så vel kanskje litt sånn ut?