Klagemuren · Konspirasjon

Uvirkelig tilstand

3. januar 2008 · 1 Kommentar

Det går nå mot slutten av en periode med forkjølelse. Jeg hadde tenkt meg på jobb i dag, men etter en passelig elendig natt bestemte jeg meg for å holde meg hjemme.

Jeg befant meg i et stadie mellom å være våken og i drømmeland. Jeg kan ikke helt fastslå hva drømmetemaet handlet om, men en del av det var som det så ofte er, om datamaskiner og problemløsning; ikke akkuret en “drømmedrøm”.

Jeg var gjentatte ganger oppe for å drikke vann og lufte meg litt, men hver gang jeg la meg ned i senga igjen ble alt så uvirkelig og kunstig. Det føltes litt ut som at tiden gikk saktere og kanskje litt tilbake. Alt jeg gjorde gikk så sakte og ble motarbeidet. Det føltes litt som at jeg ikke var der, og litt som om jeg fløt tidløst rundt i senga. Det føltes litt ut som at jeg var en datamaskin, en datamaskin som stadig forsøkte å bearbeide disse kompliserte oppgavene som hjernen min diktet opp. Det ble ikke stort bedre da jeg forsøkte å åpne en torrent-fil for nedlasting, fortsatt i halvvåken tilstand. Det gikk rett og slett ikke!