Klagemuren

Såpe i fontena – Russen gjør det igjen

11. mai 2008 · Ingen Kommentarer

Nok en gang gjør russen det; heller Zalo i fontenen.

Zalo i fontenaJeg var ute med jobben på fredag, og da jeg gikk mot togstasjonen for å ta siste toget hjem fikk jeg se det. De skrudde av fontenen rett før jeg gikk forbi, og jeg la ikke merke til såpa før fontenen sluttet å sprute vann. Hele fontenen var dekt med skum, og det hele kunne se ut som snø på lang avstand.

Dette skjer i alle de store byene i landet, hvert år. Ingen tvil om at det koster kommunen dyrt å rydde opp. Kanskje vi bare må leve med det? Kanskje det burde vært en egen post på kommunebudsjettet?

Det man kan spørre seg er om det faktisk er russen som heller såpe i fontenene hvert år, eller om det er noen andre tullinger som synes det er hysterisk morsomt å gjøre det. Russen får jo skylda for det uansett…