Android · Klagemuren · Mobiltelefoni · Teknologi

HTC One – trådløst nettverk funnet…

5. juli 2013 · 2 Kommentar

Ja, så koble deg til det da!! Et av de mest irriterende problemene med HTC One er trådløst nettverkstilkoblingen. Eller mangel av det. Når jeg aktiverer trådløst nettverk tar det gjerne et halvt minutt før den finner nettverket til basestasjonen ved siden av meg. Av og til kobler den seg til, men av og til klager den på autentiseringsproblemer… på et åpent usikra nettverk… WTF?

Når jeg har brukt telefonen litt og har lagt den fra meg for en kort periode før jeg tar den ibruk igjen, så hender det at den forteller meg at alt er i skjønneste orden… men hvor er Internett? Nettleseren har ikke skjønt det ennå, men det er faktisk ingen kobling mot det trådløse nettverket. Løsning: skru av og på trådløst på telefonen… og vente 30 sekunder.

Irriterende! Ellers grei telefon!

Synd det er så gammel Android på den, 4.1.2. Jeg kjører nyere Android på min gamle HTC Desire! Blir nok roota i løpet av sommeren! God sommer :D